Kvindes søgen efter en mand går online

At finde en rig mand kan være en dårlig forretning deal, eller så en anonym 25-årig kvinde blev Rådet for nylig.

Den kvinde, der har bogført en annonce på New York Craigslist.org var på udkig efter rådgivning om den bedste måde at erhverve en mand, der gjorde, som minimum, mere end $500.000 om året. Dette kan synes som et stort beløb, men på Wall Street, hvor bankfolk kan tjene årlige bonusser på op til $10 millioner, en årsløn på mere end en halv million dollars, mens ikke ligefrem fælles, er ikke uhørt, enten.

“Jeg ved, hvordan det lyder,,” sagde kvinde i hendes annonce, “men husk på, at en million om året er middelklassen i New York City, så jeg tror ikke, jeg skyder på alle. Jeg dateret en business mand, der gør gennemsnit omkring 200-250, men at ‘s hvor jeg synes at ramme en vejspærring. $2350,00 vil ikke få mig i Central Park West.” Kvinden gik at beskrive sig selv som både “bemærkelsesværdigt smuk”, og “overfladiske.”

Annoncen blev besvaret af en såkaldt “mystery bankmand”, som hævdede at passe kvalifikationerne, og tilbød en anonym kvinde nogle råd, efter der beskriver sin proposition som “plain og simple en crappy affære.”

“Dit udseende vil blegne,” sagde han, i en online svar på hendes udstationering. “Og mine penge vil fortsætte i al evighed. . . i virkeligheden, er det meget sandsynligt, at min indkomst stiger, men det er en absolut sikkerhed for, at du ikke vil være at få mere smuk!”

“Så økonomisk,” fortsatte han, “du er en faldende aktiv og jeg er en indtjening aktiv. Lad mig forklare, du er 25 nu og vil sandsynligvis blive temmelig varmt for de næste 5 år, men mindre så hvert år. Så begynder fade for alvor. Af 35 stikke en gaffel i dig!”

En rapport, en bankmand fra JPMorgan Chase var ansvarlig for ad udstationering svar er blevet afvist af banken som “en fejl.” Ifølge Brian Marchiony, talsmand for JPMorgan Chase, blev en bankmand e-mail signatur ved et uheld knyttet til annonce og svar når han videresendte dem til sine venner.

En talskvinde for Craigslist.org fortalte the New York Times som bogføring og svar, som begge har siden blevet fjernet, “så som om de blev foretaget oprigtigt.”

Ifølge InternetDatingGuide.com, har 30% af alle amerikanere brugt et online matchmaking site eller service i det forløbne år. 10% af disse mennesker rapporterede, at sende annoncer på websteder som Craigslist.org også regnede ind i deres online dato søger.

One Comment

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.