Træt af dit tøj? Find din stil og skift garderoben ud

I takt med man bliver ældre, skifter man ofte også smag. Hvad, man syntes, var pænt engang, synes man måske ikke længere så godt om. Måske er yndlingsfarven skiftet ud, og måske har du bare fået nok af at se på det samme. Når det kommer til tøj, er det let at gro fast i en bestemt stil, og det kan være svært at skifte spor igen. Det kan der være flere årsager til. Det kan være en ren vanesag altid at gå efter de samme faconer og farver. Det kan være, du mangler inspiration til nye sammensætninger og outfits. Det kan også virke uoverskueligt at springe ud i det og få lavet det endelige skift på én gang – og det kan også være dyrt. Er du klar til at tage springet, men økonomisk forhindret, kan du se nærmere på at tage et Lån rentefrit for at komme i gang.

Prioriter komfort og føl dig tilpas

Mode og stil kan være en uoverskuelig størrelse, og vil man gerne lave noget om ved den måde, man klæder sig på, kan det være svært at finde et sted at starte. For at komme godt i gang med et garderobeskift, skal man bryde ud af sine gamle vaner for at gøre plads til noget nyt. Det vigtigste, når du vil skabe din nye stil, er:

  • At have det godt med det, man har på. Derfor er det en fordel at vægte komfort højt, når man shopper. Hvis du ikke har det behageligt i tøjet, vil du formegentlig heller ikke føle dig godt tilpas.
  • Mix forskellige stilarter for at skabe din egen. Du kan blande feminine og maskuline silhuetter for at finde den balance, der passer til dig. Du kan også sætte både afslappede og formelle ting sammen, så de skifter udtryk.
  • Vær modig og prøv nogle ting af. Måske fejler det nogle gange, men på et tidspunkt vil du med stor sandsynlighed ramme rigtigt. Leg med farver, former og mønstre, selvom det måske er noget, der ligger udenfor din komfortzone stilmæssigt.